Raskaan kaluston pesut

Avoinna 24h · Nopeat pesuohjelmat · Loistava pesutulos · Vältä jonotus

Näin homma meillä toimii

Ohjelmoimme jokaiselle asiakkaalle ensimmäisellä käyntikerralla RFID-tägille autokohtaisen pesuohjelman. Samalla luonnollisesti opastamme rekkapesulamme toimintatavat ja pesukoneen käytön. Jatkossa kuljettaja pääsee tägiä sisäänajon lukijassa vilauttamalla sisään pesuhalliin vuorokauden kaikkina aikoina.
Rekka Span pesuhallissa on alustapesuri, joka pesee auton helmat ja alustan korkeapaineella heti sisäänajossa. 77 suutinta puhaltavat vettä auton alustaan huimalla 600 litran minuuttivauhdilla. Alustapesurin jälkeen auto ajetaan pesukoneeseen ja autolle ohjelmoitu ohjelma käynnistetään koneen ohjainnäytöstä.
Kuljettajan tehtäväksi jää lähinnä valvoa pesua. Koneellista pesua voi halutessaan myös samaan aikaan täydentää painepesurilla, harjoilla ja liottimilla, jotka kaikki löytyvät pesuhallistamme.
Raskaan kaluston pesut 24h lieto
Pesukoneemme levittää ensin liuottimen koko autoon. Tämä jälkeen pesukone pesee auton korkeapaineella, jossa pyörivät suuttimet ruiskuttavat vettä auton kylkiin ja kattoon niin, että suurin lika jo peseytyy pois. Seuraavaksi auto harjataan, jolloin pinttyneempikin lika saadaan pestyä.
Viimeisenä silauksena autoon levitetään vaha. Vaha hajottaa veden pintajännitteen ja saa auton kuivumaan nopeammin. Se myös lisää auton pintaan kiillon, joka kauniin ulkonäön lisäksi auttaa pitämään lian pidempään poissa.
Kaikki pesumme tehdään mahdollisimman ympäristöystävällisesti; käytämme turvallisia, pohjoisiin olosuhteisiin sopivia pesuaineita ja pesuvetemme kulkee tehokkaan vedenkierrätys- ja suodatusjärjestelmän läpi.
Pesu kuitataan valmiiksi pesuhallin seinässä olevasta nappulasta, jolloin ovet avautuvat ja lasku katkeaa. Pesuhallin letkuradat sammuvat ja valot menevät pois pienellä viiveellä. Pesu siirtyy laskutukseen automaattisesti.

Aja pesulle →

Mitä meillä pestään ja miten se onnistuu?

Rekka Span pesuhallissa voidaan pestä kaikki autot aina 32 metriin asti. Pesemme niin pakettiautot, lava-autot kuin vaikkapa hevosautotkin. Linja-autot, kuorma-autot sekä puolikkaat ja täysperävaunuyhdistelmät ovat meille arkipäivää.
Voimme pestä myös vaikkapa pelkän auton hytin tai voimme asiakkaan niin halutessa myydä myös pelkkää halliaikaa, jolloin voit itse pestä autosi käsin pesuhallistamme löytyvällä painepesurilla, liuottimilla ja harjoilla.
Autokohtainen tägi tarkoittaa, että kyseiselle autolle voi valita ainoastaan sille kuuluvan ohjelman. Siten virheen mahdollisuus ohjelman valinnassa on poistettu. Tägille ohjelmoituun ohjelmaan on ensimmäisellä käyntikerralla katsottu kaikki tarvittavat muutokset, kuten peilien ja tuuliohjeimen kevennys ja perälaudan kierto.
Kuljettajan ei tarvitse olla pesukoneemme asiantuntija, vaan hänelle jää tehtäväksi vain pesun käynnistys.
Asiakkaan toiveesta voimme jättää kuljettajalle myös valittavaksi harjattoman ja harjallisen pesun, jolloin auton voi ylläpitopesuna käydä pesemässä myös harjattomalla ohjelmalla. Tämä ohjelma on nopeampi ja hiukan halvempi, mutta siitä huolimatta pesutulos on loistava, kun auto ei ole kauhean likainen.

Tutustu pesulaamme →