Rekka Spa - Rekkapesula

Uudenlainen palvelukonsepti raskaan kaluston pesuihin

Uudenlainen palvelukonsepti raskaan kaluston pesuihin

Tarjoamme raskaankaluston pesuihin henkilöautopuolelta tutun palvelun, eli koneellisen, nopean ja aikatauluvapaan pesun. Me tiedämme, että aina ei ole aikaa ja halua seistä tunteja odottamassa pesulan jonossa.
Ymmärrämme myös, että kaikki odottaminen luo kustannuksia. Siksi meidän missiomme Rekka Spassa on minimoida jonotus ja saada pesuista nopeita, kaikki kuitenkin pesutuloksesta tinkimättä. Haluamme olla Turun seudun paras rekkapesula!
rekkapesula rekka spa
Olemme panostaneet pesukoneen ohjelmointiin ja ominaisuuksiin ja koko pesukokemuksen nopeuteen ja helppouteen. Rekka Span pesukoneessa on vedenkierrätysjärjestelmä, ja pesulamme käyttää puhdistettua vettä pesuissa aina loppuhuuhtelua lukuunottamatta. Käyttämämme pesuaineet ovat ensiluokkaisia ja pesun lopuksi levitettävä vaha viimeistelee lopputuloksen. Olemme mielestämme miettineet kokonaisuuden toimivaksi ja saaneetkin paljon kiitosta asiakkailtamme.
Lisäpalveluna pesuhallistamme löytyy myös tuulilasinpesunestettä. Voit helposti ja vaivattomasti tankata lasinpesunestesäiliön täyteen samalla, kun käyt pesulla. Lasinpesuneste kulkee virtausmittarin kautta ja käyttämäsi määrä siirtyy suoraan pesulaskullesi.
Rekka Spasta löytyy myös ensiluokkainen kahvikone, eli voit napata kahvin vaikka lopuksi mukaasi!

Aja pesulle →

Me haluamme tehdä asiat vielä paremmin

Kuljettajan työaikaa säästyy, kun pesulla käymisen pystyy ajoittamaan mihin tahansa vuorokauden aikaan. Jonossakaan ei meillä kauaa tarvitse seistä, sillä pesujono liikkuu nopeasti; esimerkiksi kuorma-auton koneellinen pesu kestää reilut 15 minuuttia ja yhdistelmän vastaava pesuaika on alta puoli tuntia. Lisäksi hinnoittelumme on varsin kilpailukykyinen.
Tervetuloa pesulle Rekka Spahan!

Tutustu pesulaamme →